Читај ми!

Породила се принцеза Беатрис – краљица Елизабета добила 12. праунуче

Унука британске краљице Елизабете, принцеза Беатрис родила је у суботу девојчицу, саопштила је Бакингемска палата.

Њено краљевско височанство принцеза Беатрис и господин Едуардо Мапели са задовољством објављују да је у суботу, 18. септембра 2021. у 23.42, у болници Челси и Вестминистер у Лондону на свет безбедно стигла њихова ћерка, наводи се у саопштењу.

Беба је на рођењу била тешка два килограма и 800 грама.

„Бабе, деде, прабабе и прадеде принове су обавештени и одушевљени вестима. Породица жели да се захвали свом особљу у болници на дивној нези“, додаје се у објави Бакингемске палате.

Едуардо Мапели има сина Кристофера Вулфа из претходне везе. Принцези Беатрис ово је прво дете. 

Беба је краљичино 12. праунуче, друго рођено након смрти војводе од Единбурга. У јуну су војвода и војвоткиња од Сасекса добили ћерку Лилибет. 

Најстарија ћерка принца Ендрјуа, принцеза Беатрис и њен вереник Едуардо Мапели, изговорили су судбоносно Да на приватној церемонији у Виндзору, средином јула. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи