Читај ми!

Отац Бритни Спирс жели да се одрекне права на контролу ћеркине имовине

Борба Бритни Спирс за окончање старатељства по налогу суда добила је неочекивани расплет, када је њен отац Џејми Спирс, који је надзирао имовину певачице, поднео захтев за прекид овог „аранжмана“.

У судском поднеску у који је Си-Ен-Ен имао увид, Џејми Спирс је, у захтеву за укидање тринаестогодишњег старатељства, између осталог, цитирао молбе своје ћерке са два одвојена судска рочишта током лета, када је тражила прекид „аранжмана“.

„Због недавних догађаја везаних за однос певачице и њеног оца, околности су се промениле до те мере да можда више не постоје разлози за старатељство“, наводи се у поднеску.

„Бритни Спирс је пред судом изјавила да жели контролу над својим животом без ограничења које носи старатељство. Она жели да сама доноси одлуке у вези са својом медицинском негом, да може сама да одлучи када, где и колико често ће се лечити, жели да сама располаже новцем који је зарадила, и да га троши без надзора. Жели да јој буде омогућено да се уда и има бебу, ако тако одлучи. Укратко, жели да живи онако како сама одлучи“, наводи у захтеву.

„Господин Спирс је увек говорио да жели оно што је најбоље за његову ћерку. Па ако госпођа Спирс жели да се прекине старатељство, и верује да сама може носити са проблемима које живот носи, господин Спирс сматра да би његова ћерка требало да добије шансу", додаје се у поднеску.

Метју Розенгарт, адвокат Бритни Спирс, окарактерисао је поднесак као „оправдање“.

„Овај поднесак представља још једну огромну, правну победу за Бритни Спирс, али и освету. Чини се да господин Спирс верује да може да покуша да избегне одговорност и правду, али Бритни ће и даље наставити да тражи све опције“, додао је Розенгарт за Си-Ен-Ен.

Џејми Спирс је имао право надзора над иметком своје ћерке од 2009. Он је такође био старатељ, надгледао је њен здравствени и медицински опоравак све док се није повукао 2019. Тада је Џоди Монтгомери именована за привременог старатеља.

Током рочишта у јулу, Бритни Спирс је рекла да жели да подигне тужбу против свог оца за „злоупотребу права надзора и старатељства“ и аранжман назвала окрутним.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара