Читај ми!

Ријана званично милијардерка

Захваљујући својој популарности и предузетничком духу, певачица са Барбадоса ушла је у ексклузивни клуб ултрабогатих, а њен иметак се процењује на 1,7 милијарди долара.

Робин Фенти, много познатија као Ријана, лансирала је козметичку компанију „Фенти бјути“ 2017. године. Умешност у маркетингу и предузетништву, као и велика популарност, довели су великог успеха компаније, а од ње направили милијардерку.

Ријанино вогатство се сада процењује на 1,7 милијарди долара, према проценама Форбса, што је чини најбогатијом певачицом на свету и другом најбогатијом женом из света забаве, иза Опре Винфри.

Највећи део њеног богатства долази од „Фенти бјути“, која се налази 50 одсто у њеном власништву. За остатак богатства заслужна је њена компанија за производњу доњег веша – „Savage x Fenty", као и зарада од музичке каријере.

Статус мегазвезде и огромног присуства на друштвеним мрежама (101 милион пратилаца на Инстаграму и 102,5 милиона пратилаца на Твитеру), помогао јој је умногоме да лансира производе својих компанија.

Ипак, није само њена популарност заслужна за успех, већ и осећај за посао. „Фенти бјути“ је лансирала заједно са конгломератом ЛВМХ, који води најбогатији човек на свету Бернар Арно, са циљем инклузивности.

Производи те компаније долазе у великом спектру боја и нуде се у 50 нијанси, које укључују многе које се тешко налазе, посебно тамније нијансе за жене тамније пути.

Са великом малопродајном мрежом „Сефора“, такође у власништву ЛВМХ, производи „Фенти бјутија“ забележили су велики успех чим су се појавили. Само годину дана након што је лансирана, козметичка линија зарадила је 550 милиона долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво