Читај ми!

Одбачене тврдње тужитеља против Кевина Спејсија

Савезни судија одбацио је све наводе једног од двојице мушкараца који су тужили глумца Кевина Спејсија због наводног сексуалног узнемиравања током осамдесетих година прошлог века.

Тужитељ је иначе одбио да се идентификује јавности и жели да остане анониман јер би, како тврди, откривање његовог идентитета изазвало „изненадну нежељену пажњу" и било би такође „једноставно превише за њега".

Све тврдње тужитеља који је познат по иницијалима Ц. Д. одбацио је судија Луис Каплан.

Каплан је 3. маја пресудио да је Спејсијева популарност „повећала интерес јавности која је заинтригирана и сматра да је правично да се тужилац јавно идентификује“.

Ц. Д. тврди да је имао 14 година 1983. године, када су он и глумац наводно започели везу која се завршила пошто је успео да се одупре Спејсију у покушају да имају однос.

Други тужитељ, глумац Ентони Реп, рекао је да је имао 14 година 1986. године, када је Спејси покушао да има однос с њим, у глумчевом дому током једне забаве.

Кевин Спејси (61) порекао је све оптужбе за сексуално злостављање и узнемиравање. Његови адвокати још нису коментарисали одбацивање тврдњи које је изнео Ц. Д.

Адвокати који заступају супротну страну такође су одбили да дају коментар, уз опаску да је врло могућа жалба на одлуку судије.

Спејси је освојио Оскара за најбољег глумца у филму Америчка лепота и најбољег споредног глумца у филму Дежурни кривци.

Такође је глумио у „Нетфликсовој“ Кући од карата до момента када су се појавиле оптужбе на његов рачун.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво