Читај ми!

Буран аплауз Милени Радуловић на промоцији руског филма „Супердип“

Топао пријем који сам доживела од публике и мојих колега и пријатеља изузетно ми значи, јер су сви дошли да подрже мој рад и били узбуђени да виде руски филм у којем од наших глумаца само ја играм, рекла је Милена Радуловић гостујући на Радио Београду 202 поводом синоћне премијере филма „Супердип“.

Пред почетак специјалног премијерног приказивања овог остварења, Милена се појавила на позорници београдске Комбанк дворане. Публика ју је поздравила снажним и дугим аплаузом. Глумица је нагласила да је било веома дирљиво то како ју је публика дочекала.

„Дирљива је и чињеница да су уз мене све ово време“, рекла је Милена алудирајући на период од када је отвореним иступањем о сексуалном злостављању уздрмала домаћу јавност.

Милена Радуловић у руском филму Супердип тумачи главну улогу. Игра епидемиолошкињу Ану Фјодорову, која са специјалном војном јединицом има задатак да открије узрок мистериозних догађаја на научној станици која се налази дубоко испод површине земље, на Кољском полуострву. Остварење је инспирисано истинитим догађајем.

Каже да је учествовала и у писању неких сцена, те да би будућности волела да више учествује у самом процесу стварања филма, не само као глумица.

Каријера јој се паралелно развија у нашој земљи и у Русији, а можда ускоро и у некој другој.

„Допада ми се француски језик и волим француску кинематографију. Тако да бих волела на томе да радим и наравно да учим да пишем сценарија. Иначе, волим да радим и рад је тај који ме доводи до нових улога, до самопоуздања. Рад је тај који ме чува“, нагласила је Милена.

Док је у Москви, време за опуштање проводи бавећи се јогом и медитацијом.

„Кад дођем у Београд, време користим за дружење са пријатељима, јер колико год имам дивних другара и колега у Москви, та дружења никад нису као ова овде. Између осталог и због тога што је руски хумор толико благ у односу на наш“, закључила је млада глумица, гостујићи у емисији Обрати пажњу на Радио Београду 202.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара