Принц Хари и Меган најавили своју прву ТВ серију

Хари и Меган вредно раде на заједничком ТВ пројекту и најављују спортске игре пред камерама, које за циљ имају рехабилитацију повређених и болесних.

Из компаније војводе и војвоткиње од Сасекса "Archewell Productions", најавили су прву документарну серију која ће бити приказана на Нетфликс платформи, под називом Срце непоражених ("Heart Of Invictus"). 

Војвода и војвоткиња од Сасекса потписали су прошле године уговор са „Нетфликсом", за који се сматра да вреди милионе фунти, пише портал news.sky.com.

Из продукције најављују да ће серијал пратити групу људи из целог света, који су као припадници оружаних снага „претрпели повреде или болести које су им промениле живот", на путу до Игара непоражених.

Циљ серијала да им се пружи психолошка и физичка рехабилитација. 

Игре, које су биле заказане у Хагу, у Холандији, 2020. године, отказане су због пандемије коронавируса.

Принц Хари је извршни продуцент серијала. 

„Сваки такмичар ће на свој јединствен начин допринети причи о отпорности и одлучности. Ова серија ће људима широм света бити као прозор у дирљиве и узбудљиве приче ових такмичара на путу ка Холандији. Врло сам узбуђен због целог пројекта, а и поносам сам на 'Invictus' заједницу", рекао је принц Хари.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво