Читај ми!

Зашто је полиција хапсила обожаваоце Џастина Бибера

Полиција је у уторак била приморана на акцију након што су десетине обожавалаца Џастина Бибера занемарили тренутне смернице за здравље и безбедност окупљањем испред хотела где је одсео.

Канадски певач пријавио се у хотел са пет звездица након што је са супругом манекенком Хејли Бибер отпутовао у француску престоницу 1. марта на 27. рођендан. 

Међутим, касније је примећен да снима видео материјал на крову хотела, а његови обожаваоци су чинили све да га виде и да му се приближе.

Поп-звезда је био на крову зграде, окружен члановима екипе са којом је снимао. Носио је беж кошуљу и тамне панталоне.

Џастин је у паузама снимања носио преко лица заштитну маску. 

Међутим, масовно окупљање обожаватеља у кругу хотела „Мандарин оријентал" подстакло је локалне власти да пошаљу 40 полицајаца како би их натерали да се склоне и тако не угрожавају здравље. Било их је најмање 150.

Најпре нису реаговали на апеле полицајаца да напусте место окупљања, чак се број обожаватеља у овом делу Париза повећавао. Све више њих се окупљало у нади да ће бар на тренутак видети младу звезду. 

Полиција је зато затражила од окупљених да хитно напусте место окупљања, дала рок од 15 минута.

Након тога је уследило хапшење оних који су ипак решили да остану. Највернији обожаваоци лика и дела 27-годишњег певача завршили су у притвору. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара