Читај ми!

Од Игре престола, сунчања са Путином до излета са Титом – како је Берни Сандерс освојио интернет

У случају да сте се питали – да, амерички сенатор Берни Сандерс видео је све мимове које је инспирисала поза у којој је седео на инаугурацији америчког председника Џоа Бајдена.

Гостујући у емисији Лејт најт (Late Night), интернет мимови инспирисани Сандерсом, који је на Бајденовој инаугурацији седео скрштених руку ушушкан у дебелу јакну и браон вунене рукавице, били су прва ствар за коју је сенатора питао домаћин Сет Мајерс.

„Само сам седео и покушавао да се загрејем“, одговорио је Сандерс.

Амерички сенатор се насмејао када му је Мајерс показао неколико мимова, укључујући и онај у којем седи поред глумачке поставе серије Секс и град.

Открио је и да му је вунене рукавице, које су такође постале хит, поклонила учитељица Џен Елис из Вермонта, која је касније открила да је продала све рукавице и да је затрпана поруџбинама.

Џо Бајден је положио заклетву на место америчког председника у среду, али му је славу тог дана потпуно преотео Берни Сандерс седећи намрштен и прекрштених ногу у столици на расклапање у дебелој јакни и вуненим рукавицама.

Сандерс је убрзо постао потпуни хит на интернету, а хиљаде мимова је направљено са његовим ликом, па се тако појавио у Господару прстенова, Игри престола, Ратовима звезда, Харију Потеру, Мандалоријанцу, Да Винчијевој Последњој вечери, споту за песму Losing My Religion, НБА утакмици, MMA рингу, са Путином на пецању...

И у Србији је Сандерсова поза изазвала интересовање, па се амерички сенатор, између осталог, нашао са Титом на излету и у тролејбусу са покојним патријархом Павлом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво