Читај ми!

Трампу суспендован налог и на Јутјубу

После „Твитера“ и „Фејсбука“ – „Јутјуб“ је постао последња у низу друштвених мрежа која је суспендовала налог Доналду Трампу.

Најпопуларнији сервис за дељење видео-материјала на свету забранио је америчком председнику да на свом Јутјуб каналу поставља и стримује најмање седам дана, а казна би могла да буде продужена.

Трамп је поставио неколико снимака јуче, а „Гугл“ није објавио детаље о томе шта је Трамп тачно рекао у снимку који је забрањен.

Потез Јутјуба дошао је након претњи многих група да ће организовати бојкот реклама против те мреже.

„Гугл“, у чијем власништву се налази Јутјуб, саопштио је да Трампу и даље прети затварање налога уколико настави да крши правила.

„Након анализе и због забринутости око подстицања насиља, одстранили смо садржај који је постављен на канал Доналда Трампа због кршења наших правила“, наводи се у саопштењу.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 14. јан 2021, 07:42) - Amerikanac Srpskog porekla [нерегистровани]

Strasno i žalosno!

Treba se sаmo setiti šta je medijska hajka i satanizacija američke medijske mašinerije na celu sa čuvenim Klintonovima, uradila Srbiji, pa će običnom čoveku biti sve mnogo jasnije kako se establišment obračunava sa svojim protivnicima, pa čak i sa legalno izabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom. Zatrovali su svet i mlade ljude toliko mržnjom prema ovom čoveku , svakodnevnim napadima samo zato sto je hteo da Ameriku vrati sebi... Mi Srbi dan danas trpimo posledice ove mašinerije!

(среда, 13. јан 2021, 19:51) - Paradoks! [нерегистровани]

Svima delili lekcije,

a desio im se Trump!