Читај ми!

Зашто Пол Макартни не дозвољава да се сликате с њим

Легенда „Битлса“ сер Пол Макартни иде на часове јоге са Алеком Болдвином и креатором шоу програма „Суботом увече уживо“ Лорнеом Мичелсом. Такође, признаје да је прихватио Болдвиново правило да одбија сликање са обожаваоцима.

Сер Пол Макартни и његови партнери на часовима јоге своју дружину називају „Јога бојси“, и признаје да су ужасни.

Поред тога, Макартни је у разговору за подкаст Смартлес, препричао и догађај због кога је усвојио Болдвинову праксу да не прихвата да се слика са обожаваоцима.

„Седели смо после јоге напољу и узели да нешто презалогајимо, кад прилази неко Алеку и пита: 'Могу ли добити вашу фотографију са сер Полом?' Алек га фиксира оним својим погледом и опуштено каже: 'Жао ми је, ја се не сликам'. Одмах ми је синуло да и ја треба тако да се понашам“, објашњава Макартни уз опаску да данас сви имају камере и стално га прогањају да се заједно фотографишу.

Седамдесетосмогодишњи музичар наводи да не воли да се слика. Радије би седео и разговарао са својим обожаваоцима, него да се осећа као „мајмун“.

„Оног тренутка када загрлим обожаваоца и он загрли мене, осећам се као мајмун у Сен Тропеу – 'Дођите да се сликате са мајмуном!'– а то ми се ни мало не допада, то ме одбија“, одлучан је сер Макартни.

Пандемија коронавируса за њега има и своју добру страну, признаје, јер сад може релативно непримећен,  слободно да се креће по улици са маском на лицу.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво