Читај ми!

Басиста групе „Човек без слуха“ преминуо после борбе са ковидом

Музичар Микица Здравковић преминуо је рано јутрос у Крагујевцу након вишедневне борбе са ковидом 19.

Басиста бендова „Човек без слуха“ и „Веселе осамдесете“, дугогодишњи запосленик Дома омладине Крагујевац, музички промотер и један од оснивача „Арсенал феста“, Микица Здравковић (1974-2020) је као мало ко на овим просторима својим деловањем оплеменио и задужио музичку сцену Србије и региона.

„Задужио нас је све неизмерно и својом људскошћу, квалитетом који данас толико недостаје, а чије је Микица Здравковић био оличење. Човек добре и велике душе, изузетно благ и духовит, стрпљив и спреман да помогне, Микица је увек био најбољи кад је било најтеже. Један од најбољих. Пријатељ, друг, брат“, наводи се у саопштењу промотерске куће „Лонг плеј“.

Из организације „Арсенала“ кажу да ће наћи начин да достојанствено и трајно ода признање човеку без кога не би ни било крагујевачког фестивала. 

„Лепо спавај, друже, добри дечко наш, док горе свеће, знај да има нас. Верни истој причи, што стојимо у реду, видимо се ускоро у неком небеском бенду (Човек без слуха – Небески бенд)“, поручиле су колеге Микици Здравковићу.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво