Читај ми!

Зашто ћемо гледати „Фантастичне звери" без Џонија Депа

Глумачка звезда Џони Деп изјавио је да је од њега затражено да одустане од учешћа у франшизи „Фантастичне звери". Депова објава о томе да ће се повући из серијала долази после судског процеса у коме је изгубио пошто је био оптужен за нападе на бившу супругу Амбер Херд.

Компанија „Ворнер Брос" затражила је од Депа да се повуче, а он је одлуку донео, и поделио је са пратиоцима на Инстаграму

„Желим да вас обавестим да је 'Ворнер Брос' затражио да одустанем од улоге Гринделвалда у 'Фантастичним зверима'. Уважићу их и пристао сам на тај захтев", написао је Деп.

Потом је, у светлу завршетка суђења у коме је учествовала и Амбер Херд, додао да инсистира на томе да је „невин и да ће наставити правну битку којом ће то и доказати".

„Нереална пресуда суда у Великој Британији неће зауставити моју борбу да докажем истину и потврђујем да ми је у плану жалба. Моја одлучност остаје чврста и намеравам да докажем да су наводи против мене нетачни", написао је глумац. 

Вест су такође потврдили у „Ворнер Бросу", у саопштењу у коме се наводи да ће глумац за улогу Гринделвалда бити промењен.

Раније ове недеље, Деп је изгубио на суду у поступку против таблоида Сан и то за клевету, након прича о наводном злостављању Хердове и навода о томе да је „мушкарац који туче жене".

Снимање за сада неименованог трећег наставка франшизе „Фантастичне звери" одложено је због пандемије коронавируса. 

Није познато да ли је Џони Деп до сада снимио било коју сцену за овај филм, у коме учествују звезде попут Џуда Лоа и Едија Редмејна.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи