Читај ми!

Необичан поклон Кање Веста за женин 40. рођендан

Кање Вест је био врло маштовит у одабиру поклона за 40. рођендан своје супруге Ким Кардашијан и определио се за холограм њеног покојног оца Роберта Кардашијана.

Како је Ким навела у објави на Твитеру, Кање јој је поклонио најмаштовитији поклон који је икада добила у животу, а који изгледа као посебно изненађење из раја.

„Толико је стваран. Преслушавала сам поруку изнова и изнова, преплављена емоцијама“, признаје позната ријалити звезда.

Отац јој је преминуо од рака 2003. године када је Ким имала 22 године.

Холограм Роберта Кардашијана поручује ћерки да је поносан што је постала адвокат и што је толико тога постигла у животу, али и што се удала за најгенијалнијег човека.

„Имаш 40 година и потпуно си одрасла. Изгледаш прелепо, баш као и кад си била девојчица. Пазим на тебе и на твоје сестре и браћу и децу сваког дана“, говори Робертов холограм у видеу који је Ким Кардашијан поделила на свом профилу на Твитеру.

Отац ју је такође похвалио што се „повезала са својим коренима и подржала Јерменију“. Видео се завршава поруком да свом брату и сестрама, Клои, Кортни и Роберту, пренесе да их воли и да „не забораве да се редовно моле“. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи