Читај ми!

Белгијски краљ Филип после пола века упознао полусестру

Након неколико бурних недеља, током којих је двадесетогодишњи скандал око утврђивања очинства у краљевској породици окончан, белгијски краљ Филип упознао је своју полусестру.

Белгијски монарх се најзад, после пола века, срео са полусестром, пренео је АП. Новоименована принцеза Делфин од Саксен-Кобурга, донедавно позната као Делфин Бул, ванбрачна је ћерка бившег белгијског краља Алберта.

„Састали смо се први пут у Замку Лакен. Био је то топао сусрет“, рекли су краљ Филип и принцеза Делфин о сусрету.

Прошлог месеца белгијски суд је пресудио у корист принцезе Делфин и званично је признао као ћерку бившег краља Алберта Другог, против чега се он деценијама борио.

Гласине о краљу Алберту и мајци принцезе Делфин кружиле су годинама, али Албертова деца се никад нису срела.

„Овај дуг и богат разговор дао нам је прилику да се упознамо. Разговорали смо о својим животима и заједничким интересовањима“, навели су у заједничком саопштењу и додали да ће наставити дружење и на породичним окупљањима.

Принцеза Делфин је седам година водила судску битку да добије породично признање, а краљ Алберт је у јанауру коначно пристао да уради ДНК тест.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 16. окт 2020, 10:09) - anonymous [нерегистровани]

komentar

Zivot prica najlepse i najtuznije price.Ja sam se sa svojom polusestrom samo jednom ispricao preko telefona a onda je neko pokvario nas pokusaj vidjenja uzivo.

(петак, 16. окт 2020, 09:47) - anonymous [нерегистровани]

Ogorcena jos uvijek

Mogla je bar izvaditi ruke iz dzepova, dobila je tu zeljenu titulu. Ili jos nije prosla kurs high society bon-tona.