Читај ми!

Борис Џонсон: Мање кила - и осећам се одлично!

Британски премијер Борис Џонсон рекао је да је био гојазан када се, раније ове године, заразио коронавирусом, и да се сада, без једног значајног броја килограма, како тврди, осећа много боље.

Премијер који има 56 година, у априлу је провео три ноћи на интензивној нези након што је добио ковид 19, и од тада се јавност у Британији посебно интересује за његово здравље. 

„Можда ће вас изнервирати ово што ћу рећи, али спремнији сам него што сам био икада пре, потпуно сам у форми, и то пре свега захваљујући томе што сам смршао", рекао је Џонсон новинарима који су га питали о његовом здравственом стању, након што им се обратио на догађају орнанизованом на тему у вези са образовањем.

„Када дођете до тежине 111 килограма, као што је то био случај код мене, и то уз висину коју имам - 178 центиметара, вероватно је добра идеја да смршате. Ја сам то и учинио. И осећам се много боље", додао је Џонсон.

Британски премијер је иначе недавно виђен како трчи са личним тренером у парку у близини Даунинг стрита.

Познато је и да је током периода у коме је био градоначелник Лондона, између 2008. и 2016. године, био пасионирани бициклиста.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво