Борис Џонсон ангажовао личног тренера да му помогне да ослаби

Борис Џонсон је у среду фотографисан у близини Вестминстера како трчи у пратњи познатог стручњака за фитнес и личног тренера многих славних личности, Харијa Џејмсонa.

После чудесног опоравка на интензивној нези од ковида 19 који је прележао почетком године, британског премијера, Бориса Џонсона су често виђали како трчи, обично у пратњи обезбеђења.

Медији су такође известили и да је краљица дала дозволу премијеру да тренира у дворишту Бекингемске палате.

Истраживања су показала да гојазност удвостручује ризик од тежих облика болести код пацијената који су оболели од ковида 19, а Џонсон признаје да је био „превише дебео“ пре него што је доспео у болницу.

Зато педесетшестогодишњи британски премијер каже да је после болести схватио значај борбе против гојазности у Великој Британији. Остало је забележено и да је на питање како избећи коронавирус одговоро „Немојте бити дебели у својим педесетим годинама“.

Када је прошлог месеца покренуо своју кампању за Бољу здравствену стратегију, Џонсон је у видеу објављеном на Твитеру рекао да годинама покушава да ослаби и да се попут многих људи бори са својом тежином која му је стално ишла горе-доле.

„Али откад сам се опоравио од ковида 19, непрестано сам радио на поправљању своје кондиције“.

Иначе, лични тренер у чијем друштву је примећен премијер, Хари Џејмсон, на свом профилу на Инстаграму себе представља као „тренера елитних перформанси“. Познато је да је радио и као лични тренер водитељке шоу програма Лов ајланд, Лауре Вајтмор.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара