Трамп: Си-Ен-Ен и Њујорк тајмс лажу за Маунт Рашмор, мада није лоша идеја

Амерички председник Доналд Трамп негирао је наводе Њујорк тајмса да се интересовао за могућност додавања свог лика на познати споменик Маунт Рашмор у Јужној Дакоти. Ипак, први човек САД додао је да идеја није лоша и да је отворен за тако нешто.

Њујорк тајмс објавио је наводе свог извора да се у разговору са гувернерком Јужне Дакоте Трамп интересовао око додавања свог лика на Маунт Рашмор.

Деманти од првог човека Беле куће брзо је уследио на Твитеру – омиљеном Трамповом виду комуникације.

„Ово су лажне вести од пропадајућих Њујорк тајмса и Си-Ен-Ена. Никада то нисам предложио, мада на основу великог броја ствари које сам постигао током последње три и по године, можда више него иједан председник, звучи ми као добра идеја“, написао је Трамп.

Нешто пре свог одговора, амерички председник поставио је на Твитеру фотографију себе поред исклесаних глава четири председника – Џорџа Вашингтона, Томаса Џеферсона, Абрахама Линколна и Теодора Рузвелта. 

Гласине о Трамповој жељи да се нађе на Маунт Рашмору потичу још из 2018. године, када је председник наводно гувернерки Јужне Дакоте током разговора у Белој кући признао да му је то неостварени сан.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(понедељак, 10. авг 2020, 21:58) - anonymous [нерегистровани]

Ko, bré ?

Ja sa toj nemam nista !

(понедељак, 10. авг 2020, 18:27) - anonymous [нерегистровани]

Sta sve rade da ga sruse

Koji su to manipulatori narodnim masama, sve to treba na sud jer je laz izvor svakog zla!

(понедељак, 10. авг 2020, 17:29) - B.S Čile [нерегистровани]

KARIKA TURA

Može i spojeno :D

(понедељак, 10. авг 2020, 14:43) - mirjana [нерегистровани]

HA

PA, NARCIS JE ZA OVOG ''MALI''