Мишел Обама у депресији због Трампа

Супруга бившег председника САД Барака Обаме, Мишел изјавила је да пати од лакше депресије, а за то је између осталог окривила и актуленог америчког председника Доналда Трампа.

"Суочавам се и борим с блажим степеном депресије. Не само због коронавируса, већ и расних сукоба, лошег односа према црним љдима, али и због државне администрације. Свакоднево гледам то лицемерје које ме деморалише, исцрпљује и чини потиштеном", рекла је Мишел Обама.

Бивша прва дама САД и њен супруг Барак Обама и даље живе у Вашингтону, три километра од Беле куће, а да одмах иза угла станује и ћерка председника САД Иванка Трамп.

Обама је рекла да се у борби са депресијом труди да ради, јер јој то помаже да се осећа боље, као и да вежба, али да је било дана током мера изолације спроведених због коронавируса, када ни то није могла и када јој је расположење падало.

"Мој дух се подиже када се осећам здраво и када сам окружена добрим људима", рекла је Мишел Обама и додала да јој је важно да нађе начин да остане повезана с пријатељима, њеним девојкама, децом, мужем, који јој доносе радост.

"То су мале ствари, али веома битне, то су моји мали ритуали", рекла је Обама, супруга првог црног председника САД која у јануару пуни 57 година.

Додала је пролази кроз успоне и падове које цео свет осећа, да има тренутака када "себе не препознаје", и да не може да спава измејду осталог и због односа према црном човеку.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(недеља, 09. авг 2020, 16:24) - anonymous [нерегистровани]

Mnogo nisko

Sad bi joj trebala Melanija adekvatno odgovoriti.

(недеља, 09. авг 2020, 16:11) - anonymous [нерегистровани]

Koje licemjerje

Nije osjecala depresiju kada je njen muz unistavao milione zivota Ljudi po Libiji Siriji , Iraku, Egiptu...

(недеља, 09. авг 2020, 16:09) - Dj.JovanovicPH.AZ. [нерегистровани]

Svi smo mi u stresu.

Bili ste ponosni na vaseg muza kada je dobio Nobelovu nagradu ,ni mesec dana obavljanja duzosti predsednika SAD. Verovatno se niste dobro osecali kada je zajedno sa Hilari Klinton i celom administraciom bombardovao i unistio Libiju ,gde vam je i Ambasador strada, a niko odgovarao...Da i to je verovatno bio stres.Jeste ima i rasnih problema ,jer "black livesmatter" koje je apsolutno tacno,kao sto je i tacno da su i drugi zivoti vazni,kao na primer policajaca koji na stotine stradaju po ulicam od "rasno" ne zadovoljnih gengi.

(недеља, 09. авг 2020, 15:21) - anonymous [нерегистровани]

Razumem je i saosecam

I da je utesim - crna populacija ima podrsku u velikom delu sveta. Neka pokusa da shvati kako je nama Srbima, koje vecina u svetu niti raume niti podrzava.

(недеља, 09. авг 2020, 15:08) - anonymous [нерегистровани]

МИшел

Ма немојте касти.