Мишел Обама у депресији због Трампа

Супруга бившег председника САД Барака Обаме, Мишел изјавила је да пати од лакше депресије, а за то је између осталог окривила и актуленог америчког председника Доналда Трампа.

"Суочавам се и борим с блажим степеном депресије. Не само због коронавируса, већ и расних сукоба, лошег односа према црним љдима, али и због државне администрације. Свакоднево гледам то лицемерје које ме деморалише, исцрпљује и чини потиштеном", рекла је Мишел Обама.

Бивша прва дама САД и њен супруг Барак Обама и даље живе у Вашингтону, три километра од Беле куће, а да одмах иза угла станује и ћерка председника САД Иванка Трамп.

Обама је рекла да се у борби са депресијом труди да ради, јер јој то помаже да се осећа боље, као и да вежба, али да је било дана током мера изолације спроведених због коронавируса, када ни то није могла и када јој је расположење падало.

"Мој дух се подиже када се осећам здраво и када сам окружена добрим људима", рекла је Мишел Обама и додала да јој је важно да нађе начин да остане повезана с пријатељима, њеним девојкама, децом, мужем, који јој доносе радост.

"То су мале ствари, али веома битне, то су моји мали ритуали", рекла је Обама, супруга првог црног председника САД која у јануару пуни 57 година.

Додала је пролази кроз успоне и падове које цео свет осећа, да има тренутака када "себе не препознаје", и да не може да спава измејду осталог и због односа према црном човеку.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво