Мексичка сенаторка у топлесу на седници владе - та камера све види

Марта Лусија Мичер(66), сенаторка и председница владине комисије за равноправност полова, постала је светски позната када је на паузи сатанка хтела да се пресвуче, али је случајно укључила камеру на свом рачунару.

После овог догађаја, сенаторка се извинила уз објашњење да није вешта са модерним технологијама.

„Јуче се догодио несрећни инцидент током виртуелног састанка са колегама сенаторима о тренутној економској ситуацији у Мексику. У једном делу сесије, док је камера мог рачунара била укључена, пресвлачила сам се показујући свој голи труп. Наставила сам да учествујем у сесији и захваљујући позиву сенатора Александра Армента Миера и Овидија Пералта Суареза, схватила сам своју грешку", рекла је Марта Мичер у отвореном писму које је поделила на мрежама.

Састанку Владе присуствовало је 15 сенатора, као и гувернер банке Мексика.

Скриншотови сенаторке у топлесу брзо су се појавили на друштвеним мрежама, са коментарима који су били на граници окрутности, када је у питању изглед сенаторке Марте Лусије Мичер.

"Ја сам жена стара 66 година која је дојила четворо деце, од којих су троје данас професионални и одговорни мушкарци, и поносна сам на своје тело", истакла је сенаторка.

У свом писму извињења влади, сенаторка је напоменула да се не стиди свог изгледа.
Чланица странке Марта Тагле такође је додала да ће истражити и санкционисати одговорне за снимање и дељење ових фотографија.

"Насиље коме сте били изложени не може проћи некажњено", рекла је госпођа Тагле.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво