Мексичка сенаторка у топлесу на седници владе - та камера све види

Марта Лусија Мичер(66), сенаторка и председница владине комисије за равноправност полова, постала је светски позната када је на паузи сатанка хтела да се пресвуче, али је случајно укључила камеру на свом рачунару.

После овог догађаја, сенаторка се извинила уз објашњење да није вешта са модерним технологијама.

„Јуче се догодио несрећни инцидент током виртуелног састанка са колегама сенаторима о тренутној економској ситуацији у Мексику. У једном делу сесије, док је камера мог рачунара била укључена, пресвлачила сам се показујући свој голи труп. Наставила сам да учествујем у сесији и захваљујући позиву сенатора Александра Армента Миера и Овидија Пералта Суареза, схватила сам своју грешку", рекла је Марта Мичер у отвореном писму које је поделила на мрежама.

Састанку Владе присуствовало је 15 сенатора, као и гувернер банке Мексика.

Скриншотови сенаторке у топлесу брзо су се појавили на друштвеним мрежама, са коментарима који су били на граници окрутности, када је у питању изглед сенаторке Марте Лусије Мичер.

"Ја сам жена стара 66 година која је дојила четворо деце, од којих су троје данас професионални и одговорни мушкарци, и поносна сам на своје тело", истакла је сенаторка.

У свом писму извињења влади, сенаторка је напоменула да се не стиди свог изгледа.
Чланица странке Марта Тагле такође је додала да ће истражити и санкционисати одговорне за снимање и дељење ових фотографија.

"Насиље коме сте били изложени не може проћи некажњено", рекла је госпођа Тагле.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 05. јун 2020, 23:33) - anonymous [нерегистровани]

Dobro im je odgovorila

Bumeri se ne snalaze sa novim tehnologijama. Potpuno je moguće da je napravila ovaj previd jer je mislila da nije na aktivnom video snimku. Žena se izvinila vladi i dobro je odgovorila ovima što su pokušali da je uvrede.

(петак, 05. јун 2020, 14:56) - Mare [нерегистровани]

Kako da ne

Ništa nije slučajno,neki ljudi su po prirodi žude za tim da ih neko uhvati u inkriminisanij situaciji kao što mislim da je to želela i senatorka..