Иза кулиса на додели Оскара, Салма исполивала Еминема

Глумица Салма Хајек упознала је свог идола иза бине на додели Оскара, али је имала и малу незгоду када је Еминема исполивала водом.

Чуван у тајности, Еминемов наступ на додели Оскара био је потпуно изненађење за све, па чак и за Салму Хајек која је била један од презентера.

Позната глумица поставила је на Твитеру пар фотографија у којима је објаснила читав „инцидент“.

„На овим фотографијама делује да смо Еминем и ја најбољи пријатељи, али се заправо нешто потпуно другачије десило. Док је силазио са бине после наступа, а ја се спремала да изађем, била сам толико шокирана да га видим да сам просула воду по њему“, написала је Салма.

Оригинално упознавање, нема шта.

„Док сам га брисала, импулсивно сам га загрлила и рекла да ми је много драго да сам га упознала јер сам велики обожавалац. Али сам била ужасно разочарана јер сам направила будалу од себе“, објаснила је глумица.

Да јој Еминем није узео за зло показује и његов интервју магазину Ролинг стоун, у којем је на питање да ли се добро провео на додели Оскара одговорио: „Апсолутно. Загрлио сам Салму Хајек!“

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво