Нели Михаиловић награда „Вељко Маричић“

Глумици Нели Михаиловић уручена је у Народном позоришту у Београду награда „Вељко Маричић“ за најбољу женску улогу на 26. Међународном фестивалу малих сцена у Ријеци.

Престижно признање за улогу Данице Чворовић у представи Балкански шпијун, по тексту Душана Коваћевича, у режији и драматургији Татјане Мандић Ригонат, припало је глумици Народног позоришта у Београду, Нели Михаиловић. 

На пригодној свечаности, одржаној после завршетка представе Балкански шпијун, Михаиловићева је признање примила из руку в.д. управника Народног позоришта Иване Вујић.

Одлуку је донео стручни жири у којем су биле глумице Марија Секелез и Дорис Шарић Кукуљица из Загреба и Светлана Цеца Бојковић из Београда.

Међународни фестивал малих сцена у Ријеци ове године је одржан од 2. до 9. маја.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 06. јун 2019, 15:56) - глас разума [нерегистровани]

Честитке величанственој Нели

Препадосте ме на секунд... кад видех Нелину црну белу фотографију... човек на најгоре помисли кад није слика у боји. Ипак повод је леп и пријатан и све честитке нашој драгој и врсној глумици и уметници!

(четвртак, 06. јун 2019, 11:48) - anonymous [нерегистровани]

Све честитке

Драгој Нели, све честитке за њен рад. Она је једна од најбољих глумица средње генерације. Радујемо се свим будућим улогама у којима ћемо је гледати.