Читај ми!

„Порше“ одбацује одговорност за смрт Пола Вокера

Немачки произвођач аутомобила „Порше“ реаговао је на тужбу ћерке глумца Пола Вокера, одбацујући одговорност за смрт познатог глумца, који је погинуо 2013. године у саобраћајној несрећи.

Медоу Вокер тужила је немачку компанију да је „карера ГТ“, у којој је глумац погинуо, имала грешке у дизајну које су допринеле превременој смрти њеног оца.

У тужби се наводи да узрок смрти није био удар у дрво, до ког је дошло због неприлагођене брзине, већ то што је Вокер изгорео у пожару који је након удара захватио возило.

„Порше“ категорично одбацује ове тврдње и наводе да се несрећа догодила, како је и у полицијском извештају утврђено, због неприлагођене брзине.

„Као што смо и раније истакли, веома смо тужни кад год се деси несрећа у нашим моделима, али верујемо у полицијске извештаје у којима се јасно наводи да се несрећа догодила услед несавесне вожње и неприлагођене брзине“, кажу из „Поршеа“.

Немачки произвођач такође је додао да разуме бол покојникове породице, али да су убеђени да ће тужба бити одбачена.

Пол Вокер је погинуо у саобраћајној несрећи 30. новембра 2013. године у Калифорнији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи