Читај ми!

Преминула Лаура Антонели, икона италијанског филма

Италијанска филмска звезда Лаура Антонели преминула је у 74. години у свом дому надомак Рима. Осим због слободнијих улога, глумица је на насловним странама светских часописа била и због везе са Жан-Полом Белмондом.

Спремачица је пронашла тело Лауре Антонели у скромном дому чувене глумице у понедељак. Према наводима италијанске штампе, узрок смрти је срчани удар, преноси портал thelocal.it.

„Дубока туга обузела ме када сам сазнао да је Лаура Антонели преминула. Лаура је за мене, пре свега била, предивна партнерка, изузетно шармантна. Била је дивна и као колегиница. Желим да задржим само та прелепа сећања на њу", истакао је у саопштењу за АФП Жан-Пол Белмондо, француски глумац са којим је Лаура била у дугогодишњој вези.

Рођена 28. новембра 1941. године у Пули, Лаура Антонели остаће упамћена по роли у филму Malizia из 1973. године, који јој је донео неочекивани успех.

Радила је са великим именима италијанског филма међу којима су били Лучано Висконти, Дино Роси, Еторе Скола.

Током 1991. године Антонелијева је имала проблема са законом јер је у њеној кући пронађено 30 грама кокаина. Осуђена је на три и по године затвора због поседовања и препродаје дроге, али је 2.000. године, после бројних жалби, суд у Риму ослободио оптужби.

Последњи филм снимила је управо 1991. године, не баш успешан Malizia 2000.

Имала је здравствених проблема после једне пластичне операције.

Некада секс симбол, Лаура се пред крај живота, борећи се са депресијом и усамљеношћу, окренула религији. Живела је повучено у стану у Ладисполи, граду северозападно од Рима.  

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара