Читај ми!

Погинуо Пол Вокер

Звезда филмског серијала „Паклене улице“, глумац Пол Вокер погинуо је у саобраћајној несрећи у Калифорнији. Из још непознатих разлога, „порше“ којим је управљао пријатељ 40-годишњег глумца слетео је с пута, ударио у стуб уличне расвете и експлодирао.

Амерички глумац Пол Вокер, коме је светску славу донела улога у филму Паклене улице, погинуо је синоћ у саобраћајној несрећи у Калифорнији. 

„Порше“ којим је управљао пријатељ 40-годишњег глумца, из за сада још непознатих разлога, слетео је с пута, ударио у уличну светиљку, запалио се и експлодирао. И возач и сувозач су настрадали у удесу.

Амерички медији јављају да је, према до сада непотврђеним информацијама, за воланом био власник возила Роџер Роудс.

Шокантну вест о прераном одласку глумца је потврдила Аме ван Иден, његов публициста.

Према њеним речима, Пол Вокер је био у Санта Кларити због хуманитарне свечаности коју је приредила "Reach Out Worldwide", глумчева организација за помоћ становништву погођеном природним катастрофама.

Затечен изненадном смрћу драгог колеге, глумац Вин Дизел, са којим је Вокер играо у пет делова франшизе Паклене улице, огласио се на интернету.

„Брате, недостајаћеш ми много. Остао сам потпуно без речи. Рај је добио новог анђела. Почивај у миру“, написао је на свом Инстаграм профилу Дизел уз заједничку фотографију.  

И Двејн Џонсон, члан Fast&Furious екипе од петог дела, не може да верује шта се догодило.

„Сва моја снага, љубав и вера сада су са породицом Вокер у овом тренутку у којем се срце слама. Снагу налазимо... у његовом светлу. Волим те брате“, пише на Џонсоновом Твитер налогу.

Репер и глумац Лудакрис написао је на Инстаграму и Твитеру: „Твој скромни дух осећао се од почетка, где год си био остављао си траг, били смо као браћа и наши рођендани су одвојени само један дан, сада ћеш заувек имати место у нашим срцима“.

Његова колегиница Џесика Алба, која је са њим глумила у филму Into the Blue, рекла је да je Пол био дивна особа, веома приземан и сладак.

Режисер Роб Коен, који га је изабрао да глуми у првом делу Fast&Furious, навео је да је Пол доносио радост за све око себе. „Недостајаће ми до краја живота“, истакао је Коен.

Због изненадне смрти на мрежама су се огласили и редитељ седмог дела франшизе Џејмс Ван и глумац Тајриз Гибсон.

„Пол је био један од највољенијих и најпоштованијих чланова нашег студија 14 година. Овај губитак је разарајућ за нас, за све који су учествовали у прављењу Паклених улица, као и за бројне обожаваоце“, наводи се у саопштењу које је поводом погибије глумца издао студио „Универзал“.  

Рођен надомак Лос Анђелеса 12. септембра 1973. године, Пол Вокер био је најстарије од петоро деце.

Пол није био прва славна личност у породици. Његов деда Вилијам је био учесник битке у Перл Харбуру, а годинама се успешно професионално бавио боксом.

Мајка Шерил је у младости била позната манекенка. 

Из везе са Ребеком Мекбрејн Пол има 15-годишњу ћерку Медоу. Био је велики љубитељ борилачких вештина. Имао је браон појас у бразилској џиу-џици.

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво