Читај ми!

Од мача до пољубаца и јоргана на црвеном тепиху Мет гале

Мет гала, један од највећих модних догађаја, одмотао је свој црвени тепих у Њујорку за неке од најпознатијих личности планете. Славни су се потрудили да буду запажени па се Ким Кардашијан обавила тамом, Крис Оушн је понео „Шрекову бебу“, Ријана и њен партнер јоргане, а Грајмс мач. Џенифер Лопез и Бен Афлек су се љубили. Преко маски.

Од мача до пољубаца и јоргана на црвеном тепиху Мет гале Од мача до пољубаца и јоргана на црвеном тепиху Мет гале

Одржана ради прикупљања средстава за Институт костима Метрополитен музеја уметности, Гала се враћа након што је прошле године одложена због пандемије. И то на велика врата.

И иако се његови славни гости морају придржавати правила која и даље диктира пандемија, укључујући ношење маски у затвореном простору, то није спречило многе да храбро закораче на територију гламура.

Овогодишња тема костима је „У Америци: Лексикон моде“ (In America: A Lexicon of Fashion), а изглед је могао да буде инспирисан било чиме – од филмске франшизе Матрикс до чувеног Кипа слободе.

Домаћини вечери били су Американци – поп звезда Били Ајлиш, глумац Тимоти Шаламе и песникиња Аманда Горман и јапанска тенисерка Наоми Осака.

Одевна комбинација о којој не престаје да се прича од када је ступила на црвени тепих ноћас је, без изненађења, она у којој се појавила Ким Кардашијан.

Ријалити звезда потпуно је покрила и лице и тело црном тканином, што је изазвало безброј (углавном духовитих) коментара, мимова. Додатна инспирација за шале биле су фотографије на којима је са сестром Кендал Џенер. 

Освајачица 23 гренд слем титуле Серена Вилијамс послала је поруку шаренијег типа, носећи узан трико-комбинезон са мотивом америчке заставе испод ружичастог огртача пуног перја.

Многи учесници Мет гале одлучили су да понесу реквизите који прате њихову одећу.
Без очигледног разлога, певач Френк Оушн носио је зелену роботску бебу, док је музичарка и партнерка Илона Маска Грајмс махала мачем.

Џенифер Лопез и Бен Афлек наставили су са љубљењем на црвеном тепиху. После публике и медија на венецијанској Мостри, Џенифер наставља да демонстрира да је реч о великој љубави и на Мет гали.

Једна од последњих која је стигла била је Ријана која је имала запажене креације на претходним Галама, укључујући костим инспирисан папом 2018. године.

Певачица и предузетница поново је привлачила пажњу позирајући у потпуно црном огртачу куће „Баленсијага“, док се њен пратилац, репер A$AP Rocky, завукао у шарени јорган.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво