Марина Мићановић на недељама моде у Њујорку и Паризу

Након што је 6. септембра представила креације на Њујоршкој недељи моде у популарном "Pier 59 Studios", модна дизајнерка Марина Мићановић спрема ревију за 28. септембар која ће, у оквиру Недеље моде у Паризу, бити одржана у ексклузивном простору "Salons Marceau".

Дизајнерка Марина Мићановић већ неколико година живи и ствара на њујоршкој адреси, где је успела одлично да се позиционира и организује више запажених ревија.

Неколико пута имала је ревије на Њујоршкој недељи моде, а учествовала је и у великом хуманитарном пројекту за обнову српске цркве у Њујорку.

Овог септембра има две модне ревије у најзначајнијим светским модним центрима – Њујорку и Паризу.

„Прошле године сам најавила сарадњу са 'Флајинг соло', који у Сохоу окупља талентоване дизајнере из свих крајева света. То сам и реализовала, а резултат те сарадње је ова ревија на Недељи моде у Њујорку. Препуна сам емоција и заиста сам привилегована да сам се нашла у оваквом окружењу и са оваквим људима. Било је много посетилаца и тек сам накнадно сазнала да неки моји пријатељи уопште нису могу да уђу, толика је гужва била“, рекла је Мићановићева после њујоршке ревије.

Колекција коју је представила публици у Њујорку, ауторски се ослања на претходне њене радове са печатом који је утиснула у све креације од својих стваралачких почетака.

Геометријске форме и волумен у кројевима су „упаковани“ у раскошни брокат и штоф. Највише су заступљени дугачки мантили, прслуци, сукње и хаљине. Колекцијом доминирају црна, бела и металиксива.

У изради модела примењена је лакована кожа која им даје аутентичност и препознатљивост, а модеран и уникатан дизајан и носивост модела су карактеристика ове колекције намењене сезони јесен/зима 2021.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво