Читај ми!

Џенифер Лопез најављује наставак албума од пре двадесет година – „Ово сам ја сада“

Двадесет година након што је објавила албум "This Is Me... Then" (Ово сам ја...Онда), певачица и глумица Џенифер Лопез, најавила је наставак, "This Is Me... Now"(Ово сам ја… Сада), који ће бити објављен следеће године.

Педесеттрогодишња певачица и глумица, која је недавно избрисала све објаве са свог профила на Инстаграму, поделила је видео снимак на друштвеним мрежама у којем се појављује насловница омота албума из 2002. на којој је обучена у ружичасту блузу, са капом на глави, и трансформише се у свој данашњи лик.

Док се одвија овај визуелни ефекат, Џенифер Лопез говори „Ово сам ја тада ... Ово сам ја сада“.

Албум из 2002. године, на коме су се налазиле хит песме Jenny from the Block и All I Have, инспирисане су тадашњом везом Џеј Ло и Бена Афлека. Пар, кога су медији назвали „Бенифер“ верио се те године, али су отказали најављено венчање 2003. и разишли се неколико месеци касније.

Познати пар је прошле године обновио своју романсу и венчали су се током лета.

У својој објави на Инстаграму, Лопез је навела 13 наслова песама са новог албума, укључујући и једну под називом Dear Ben pt. II (Драги Бен, други део).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво