Читај ми!

Никола Врањковић 28. децембра у Комбанк дворани

Две године након последњег наступа у Комбанк дворани, Никола Врањковић и његов бенд ће у истом простору одржати традиционални предновогодишњи концерт. Овога пута концерт ће бити одржан у уторак 28. децембра, са почетком у 20 часова.

„Из познатих разлога прошле године нисмо могли да одсвирамо наш велики децембарски концерт. Радујемо се новом сусрету са београдском публиком, претходни концерт у Комбанк дворани био је незабораван“, каже Никола уочи тог наступа.

Поменути концерт одржан пре две године, остао је забележен на троструком албуму „Биолошки минимум“ (Multimedia music) који је Никола Врањковић објавио крајем 2020. године. У односу на тај наступ, постава бенда доживела је једну промену, бас гитару сада свира Мирослав Ужаревић Ужа, некадашњи члан бенда Горибор.

Остатак бенда је непромењен: осим Николе, на бини Комбанк дворане 28. децембра појавиће се бубњар Владан Божиловић, Андреј Младеновић на перкусијама и гитаристи Данило Никодиновски, Милан Вучковић и Иван Зорановић, који свира и клавијатуре.

Улазнице за овај концерт доступне су на благајни Комбанк дворане, на свим продајним Тикетса, као и на њиховом сајту.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво