Читај ми!

„И-плеј“ са пријатељима у Дому омадине 27. новембра

Дом омладине Београда представља концерт групе „И-плеј“ са гостима. Бенд први пут у каријери прави специјалан концерт на којем ће поделити бину београдског Дома омладине 27. новембра са својим драгим пријатељима и музичарима.

„Ово ће бити веома значајан концерт за нас на којем ћемо имати част да засвирамо заједно са нашим пријатељима који су нам на разне начине помогли. Кроз нашу, не тако малу, каријеру стекли смо пуно пријатеља и надам се да ћемо сви бити добро и да ће се списак гостију само ширити до 27. новембра. Ускоро ћемо и објавити неколико имена, а неке госте ћемо сачувати и за изненађење“ изјавила је певачица и басисткиња Маја Цветковић.

Алтернативни бенд „И-плеј“ има пет студијских албума, а током 2020. године објавио је, после ЦД-а и дигиталних платформи и први винил у каријери албум Слобода.

Током пандемије бенд је био веома актуелан и прилагођавао се новим околностима на разне начине: наступао је онлајн на холандском „Јуросоник“ фестивалу, објавио спот Слобода у коме се појављује Слобода Мићаловић, добио је награду поменуту песму и спот године од РТС-ове емисије Бунт, објавио живу верзију Срешћемо се неки други пут.

Свирали су на чак два филмска фестивала током летање сезоне 2021. године и на безброј осталих музичких фестивала, међу којима су и велика бина „Бир феста“, „Егзитова“ фјужн бина, „Нисомнија“, „Ер фест“, „Ол рок фест“ и многи други.

Концерт „И-плеј са гостима“ заказан за 27. новембар у 21 сат организује Дом омладине Београда уз подршку организације СОКОЈ. Улазнице се могу наћи у продаји од 1. новембра на „Тикет вижон“ благајни у Дому омладине Београда, по цени од 800 динара.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво