Читај ми!

Адел коначно објавила дуго очекивани албум, публика одушевљена

Британска музичка звезда Адел после шест година, објавила је свој дуго очекивани и дуго најављивани четврти студијски албум „30“ и освојила срца критичара и публике.

На новом Аделином албуму 30 поклонике њене музике очекује укупно 15 нових песама, односно 12 и три бонус нумере. Многе је обрадовала и чињеница да је Адел поред већ објављене верзије песме Easy on Me припремила и обраду коју је снимила са Крисом Стејплтоном.

Реакције публике су биле готово јединствене: „Вредело је чекати!“.

Друштвене мреже су крцате реакцијама, а многи мисле да је ово њен најбољи албум.

„Нисам сигурна постоји ли иједан албум који је искренији, суровији, отворенији, који стеже утробу, као што је албум 30 од Адел?", пита се једна обожаватељка.

Једна од песама, My Little Love, садржи делове њеног разговора са сином Анђелом док покушава да му објасни зашто се разводе она и његов отац. Та песма је посебно дирнула многе.

Албум 30 већ је добио многе позитивне критике и очекује се велики маркетиншки успех. И сама Адел наводи да ће јој овај албум, без обзира како ће проћи код публике, бити један од најдражих.

У песми Love in The Dark пева о томе како „жели да живи, а не само да преживи“.

„Упараво тако сам се осећала. А тек када сам схватила да ни моји најближи пријатељи не знају да сам у ствари несрећна, запитала сам се зашто кријем своју тугу“, признала је Адел.

Албум је доступан на Јутјубу и свим другим стриминг платформама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво