Читај ми!

Масимо, вечерас на Ташмајдану: Дођите да славимо музику и љубав

Реномирани музичар Масимо Савић, који се може похвалити успешном 35-годишњом каријером, радује се вечерашњем сусрету са публиком у Београду, након паузе дуже од годину дана.

Весели ме што ћемо се коначно дружити у прелепом здању Ташмајдана, под ведрим небом, каже Масимо.

„Волим да наступам у Београду, ту имам пуно пријатеља. Спремни смо и бенд и ја, са нестрпљењем очекујемо ту размену енергије и емоција са публиком у суботу увече. Дођите да славимо музику, љубав и најлепше емоције. Гарантујем вам да ћемо дати све од себе“, поручио је прослављени уметник.

Масимо Савић има репутацију једног од најпосебнијих мушких вокала данашњице. То доказују и деценијама потврђују бројне позитивне критике релевантних музичких зналаца, али и реакције публике. Његове песме редовно су на водећим позицијама топ-листа, а албуми су међу најпродаванијим издањима.

Реченица, коју је Масимо креирао и радо је понавља у бројним интервјуима која гласи „Музика је вибрација у ваздуху која изазива емоције“ дочарава колико овог вансеријског уметника фасцинира уметност, у опште а посебно свет музике: „... будући да је то врста уметности коју не можеш видети, нити дотакнути, а опет је човек осећа, целог га прожима и обузима...“

Након успеха хита Мали круг великих људи, Масимо је недавно објавио још једну изузетну песму.

Нумера Путујемо и кад стојимо емоцијом и дивним стиховима већ је освојила срца публике и радијски етар.

Након вечерашњег концерта на Ташмајдану, Масимо и његов бенд ће 20. септембра наступити на Летњој сцени Палић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво