Читај ми!

Победници Евросонга: Није било кокаина, спремни смо да се тестирамо

Дамјано Давид, фронтмен италијанског рок бенда „Манескин“ – овогодишњих победника „Евросонга“, покренуо је лавину спекулација на друштвеним мрежама да се дрогирао у „грин руму“ док су саопштавани резултати гласања. Чланови бенда су одлучно демантовали инсинуације и рекли да су спремни да се тестирају ако треба.

У једном тренутку током саопштавања гласова жирија и публике, захваљујући којима је „Манескин“ тријумфовао, Дамјано је снимљен како се нагиње главом над столом за којим је бенд седео.

Многи гледаоци упитали су се да ли је у била у питању дрога, пре свега кокаин.

На конференцији за медије после победе певач је одлучно демантовао такве наводе, инсистирајући да се сагнуо да покупи делове чаше коју је поломио гитариста Томас.

„Не користим кокаин. Молим вас, немојте то да говорите“, рекао је Дамјано новинарима.

У прилог томе, на друштвеним мрежама су се појавиле фотографије италијанског „штаба“ у „грин руму“ на којима се заиста види поломљена чаша и крхотине стакла на и око стола за којим су седели.

Многима ово објашњење није било довољно, па је са спекулацијама настављено на друштвеним мрежама, а неки су чак тражили да се италијански представници дисквалификују.

Млади бенд из Рима је убрзо објавио и званично саопштење у ком се наводи да су шокирани због инсинуација о дрогирању.

„Против смо дрога и никада нисмо користили кокаин. Спремни смо да се тестирамо, зато што немамо шта да кријемо. Дошли смо овде да бисмо свирали своју музику и пресрећни смо због победе. Желимо да се захвалимо свима на подршци. Рокенрол никада не умире“, навели су из италијанског бенда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво