Читај ми!

Група "Hurricane" и ексклузивни поздрав из Ротердама

У Ротердаму су увелико у току припреме за избор за „Песму Евровизије“. Све се организује у измењеним пандемијским околностима, али такмичарски дух не јењава. Наше представнице певачице групе "Hurricane" послале су ексклузивне снимке за Београдску хронику.

„Од раног јутра почиње наш дан са спреамањем, фризура, шминка, буђење и храна и тренутку када уђемо у делегацијски 'бабл'. Није хаотично ко што је било ранијих година, не можемо да се дружимо, али углавном буде позитивно“, истакла је Сања Вучић која је бранила боје Србије на „Евросонгу“ и као самосталан извођач.

Ксенија Кнежевић жали се на изостанак традиционалних дружења: „Мени је највећи проблем што морамо да будемо под маскама све време, што нема људи, што нема дружења, што нема евровизијских журки, али ми смо стварно срећни што смо овде и што имамо право да представимо нашу земљу“.

„Очекују нас константне пробе, како вокалне, тако и плесачке и нећемо стати све до самог наступа. Нема спавања“, открива Ивана Николић.

Уз велики поздрав за гледаоце Београдске хронике, наше представнице на такмичењу, група "Hurricane", позвала је све гледаоце да погледају њихов наступ 20. маја од 21 час на Првом програму РТС-а.

број коментара 0 Пошаљи коментар