Читај ми!

Мик Џегер и Дејв Грол запевали о изласку из пандемије, Билу Гејтсу и рептилима у дубокој држави

Певач Ролингстонса и фронтмен групе Фу фајтерс удружили су се због песме "Eazy Sleazy", својеврсне рок химне која описује живот у пандемији коронавируса.

Изненађење које се неко време крчкало „у кухињи“ Мика Џегера и Дејва Грола представљено је и зове се Eazy Sleazy.

Реч је о песми инспирисаној оним што је милионима људи у свету обележило живот протеклих месеци, пише Холивуд рипортер.

У својеврсној ковид 19 рок химни своје место нашли су закључавање, нервозно шетање по дворишту, маске, антиваксери, виртуелне премијере, отказане турнеје, вештачки аплауз на утакмицама, гојење, претерано гледање телевизије и још много тога. 

Аутори текста нису се устезали ни да опевају теорије завере па тако помињу равноземљаше, ванземаљце и дубоку државу, рептиле, Била Гејтса, чиповање и контролу ума. 

Интернет култура такође је у фокусу песме. Рокери су приметили да сви проводимо превише времена гледајући у своје телефоне, шири се и Тик-токов „глупи плес", а ту је и бескрајна количина Зум позива.

Ипак није све црно јер смо се ипак, на неки начин, „сви вратили у рај“.

Грол је сарадњу са Џегером описао као остварења снова.

„Таман кад сам помислио да живот не може постати луђи... То је песма лета, без сумње!“, поручује фронтмен Фу фајтерса.

Крајем априла прошле године, „Стонси“ су објавили Living in Ghost Town, песму којом је описан изненадан нестанак људи са улица великих градова на почетку пандемије.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(среда, 14. апр 2021, 18:06) - anonymous [нерегистровани]

Opasna pesma!

Aj što je on Džeger a ovaj Grol pa bi bilo šta od njih dvojice zajedno bilo sušljivo, nego se lepo oseti da Džegera žulja izolacija, mere, korona i sve... pa je prvi put posle mnogo godina napisao pesmu iz muke i besa. Zvuči kao najbolji pub-rock, kao zdrav melodičan new wave. Sjajno!

(среда, 14. апр 2021, 12:43) - anonymous [нерегистровани]

Sreća

Još samo da si pročitao tekst, pa da pojedeš reči.

(среда, 14. апр 2021, 12:13) - anonymous [нерегистровани]

bravo

Bravo za sve one koji ne prihvataju da nasednu. Pojavljuju se mnogi pametni ljudi koji vide sta se zaista desava i kud ovo sve vodi. Ne smemo se prepustiti.