Читај ми!

Чланови Рибље чорбе неће присуствовати кремацији Мише Алексића

Чланови легендарног рок бенда "Рибља чорба" саопшили су да због погоршане ситуације у вези са коронавирусом неће присуствовати сахрани њиховог оснивача Мише Алексића, додајући да ће одржати концерт у његову част када прође пандемија

"Тешко је наћи неког ко Мишу воли више од нас. И не можемо да се помиримо с тим да га више нема. Знамо да је Миша умро од последица подмукле и невидљиве болести. Умро је непотребно. Знамо да није потцењивао ово зло. Носио је маску и чувао се. Ковали смо планове за будућност за коју смо веровали да је имамо", поручили су синоћ чланови бенда на Фејсбуку.

Наводе да је "зло звано коронавирус и даље међу нама, више него икада и да зато сматрају обавезом да саопште да неће у среду присуствовати кремацији".

"Верујемо да ни Миша не би дозволио да се угрози било чије здравље, било чији живот. Кад ова пошаст прође заједно ћемо ожалити нашег и вашег Мишу концертом у његову част. Будите одговорни и здрави. Воли вас Рибља Чорба", наводи се у објави на Фејсбуку.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 02. дец 2020, 10:06) - Markovljev [нерегистровани]

Bravo

Na ovu objavu menože ništa da se doda osim, bravo momci. Tako odgovorno je potrebno da se ponašamo svi a ne samo vi. Miša je legenda, bio i ostaće a pokazati mu poštovanje možemo sa bilo kog mesta ako je to iz srca. Tiho ćemo svi poštovaoci Miše misliti na njega.