Читај ми!

„Егзит“ 2021. године слави 20. рођендан уз нова звучна имена

Прослава 20-годишњице фестивала „Егзит“ у двоструком издању одржаће се од 8. до 11. јула 2021. године на Петроварадинској тврђави у Новом Саду.

Своје наступе потврдили су неки од кључних актера светске електронске сцене, а премијерно стижу Sheck Wes, Хани Дижон и Пол ван Дик, саопштено је из управе музичког фестивала. 

Уз поменуте музичаре, стижу пол Калкбренер, Нина Кравиц, као и Соломун, који ексклузивно за Егзитов јубилеј први пут наступа у специјалном сету од четири сата.

Потврђена су и светска имена електронске и алтернативне сцене Тига, Дејвид Гета, Ди-џеј Снејк, Ерик Праидз, Би-То-Би и Фор Тет, Борис Брeша, Сепултура, Метрономи, Марки Рамон, Лајбах и многи други.

Централни догађај обележавања две деценије фестивала биће у познатом пуном формату, уз садржајан програм на три велике бине „Егзита" – Мејн стејџ, МТС Денс арена и Ноу слип Нови Сад, али и свим осталим позорницама.

Премијерно ће у Србији наступити млади репер из Њујорка Шек Вес, чија нумера "Mo Bamba" је један од највећих хип-хоп хитова у последњих неколико година.

Први пут ће на прослави 20 година „Егзита“ наступити и Хани Дижон, рођена и одрасла у Чикагу, дому хаус узике, а на јубилеј стиже Пол ван Дик.

Овај вишеструки добитник награде за најбољег ди-џеја на свету и освајач Греми награде, наступиће наредног јула уживо на Тврђави и том приликом представити најновији албум "Guiding Light".

Уз њих у Нови Сад стиже и миљеница српске публике, техно краљица Нина Кравиц. Прва електронска уметница која је доживела да јој публика Денс арене скандира име позивајући је на бис, а недавно је имала и јединствену прилику да сними лајв сет на врху планине Олимп у Грчкој.

Наступ је потврдио и један од најтраженијих светских продуцената, Паул Калкбренер, познат по својим наступима у највећим аренама, резервисаним само за рок звезде.

Његов наступ поводом годишњице пада Берлинског зида пред 500.000 људи ушао је у легенду, док је његов „Егзитов“ сет из 2019. године публика прогласила као најбољи те сезоне.

Још један миљеник "Егзитових" фанова Соломун, за наредно лето спрема посебно скројен сет за јубилеј у трајању од четири сата и нови ЦД са добро прихваћеним синглом "Home".

Наступе су потврдили поп певач Масимо Савић, панкери „Гоблини“ и ди-џеј сцена.

Онива, Боки, VTSS, SPFDJ, Марко Настић, Афтер афер, Кристијан Молнар, Bokee, Илија Ђоковић, Лаг, Инсолејт, Лејзи, Риблок, Рани, Спејс моушн i Тандермадер.

Све улазнице купљене за „Егзит“ важе и за фестивалско издање 2021. и поред чињенице да су набављене по најповољнијој цени од чак 50 одсто попуста у односу на последњу цену.

У продаји је ограничен број карата за Фестивал „Егзит“ 2021. по промотивној цени од 6.990 динара и уз уштеду од 40 одсто у односу на финалну цену.

Улазнице се могу набавити путем званичне странице фестивала www.exitfest.org, као и путем продајне мреже Gigs Tix www.gigstix.com.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара