Читај ми!

Андре Рију, Ара Маликијан и Лара Фабијан - у Београду ипак 2021. године

Светски признати виолинисти Андре Рију и Ара Маликијан, као и поп звезда Лара Фабијан, неће одржати концерте ове године у Београду, због и даље веома неповољне ситуације у свету са корона вирусом, саопштили су организатори, који најављују наступе за мај, јун и новембар следеће године.

Музичким спектаклом, Андре Рију и „Јохан Штраус" оркестар одушевили су публику у мају 2019. у Арени. Исти је био је заказан за 25. новембра ове године, али се одлаже за годину дана, за 10. новембар 2021, обавестила је концертна агенција „Стар продакшн", задужена за гостовање музичара у целом региону. 

Званично обраћање публици у Београду је упутио виртуоз на виолини Рију:

„Здраво, драги моји пријатељи у Србији! Мој оркестар и ја смо се толико радовали повратку у вашу лепу земљу и наступу за вас ове године, али сигурност за вас, моје дивне фанове, за моје музичаре и тим, који су сви део велике Андре Риеу породице је на првом месту! Радујемо се да вас видимо следеће године у Београду, захваљујемо се на стрпљењу и молимо вас да останете здрави".

Концерт либанско-јерменског маестра на виолини Ара Маликијан услед пандемије је био одложен у марту, следећи датум заказан је за 14. октобар на великој сцени Центра „Сава", а сада је организатор „Мјузик стар продакшн" објавио датум 10. мај 2021. као нови за одржавање концерта, на истом месту.

Јавности је сада познат званично и нови термин 26. јун 2021. и за поп звезду Лару Фабијан, чији је концерт два пута одлаган.

Лара Фабијан би требало да сигурно има концерт у Штарк Арени 26. јуна наредне године, и то би било њено премијерно гостовање у Србији. 

Организатори наводе да за сва три концерта није потребно мењати карте за нове датуме, јер улазнице аутоматски важе за актуелне термине.

Саопштавају да, на основу усвојене Уредбе Владе Србије о неискоришћеним улазницама за отказане или одложене догађаје, организатор може купцу понудити да је искористи приликом наредног одржавања догађаја или за неку другу манифестацију у његовој организацији, најкасније до 31. децембра следеће године.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво