Шанаја Твејн поново у леопард принту од главе до пете

Више од две деценије након изласка хита "That Don't Impress Me Much" и чувеног комплета који је у њему носила, Шанаја Твејн вратила се истом дезену. За потребе видео-клипа за дует са Орвилом Пеком, кантри дива опет је у леопард принту.

У кантри-поп кросовер рају, идеалан дует чинили би Орвил Пек и Шанаја Твејн. Овог лета то се и догодило.

Пек и Твејнова удружили су снаге и отпевали песму Legends Never Die, а затим, упркос пандемији, снимили и спот.

Међутим, за обожаваоце кантри-поп диве изненађења је било још. 

Чак 22 године након што је свет залудела песмом That Don't Impress Me Much, Шанаја се вратила леопард принту. Од главе до пете.

У видео-клипу за нову песму, Твејнова и Пек излазе пред публику која поштује мере дистанцирања и у наступу ужива из аутомобила.

Нумера Legends Never Die део је другог студијског албума мистериозног канадског певача Орвила Пека, познатог по томе што лице крије иза маске са ресама.

Песме за овај албум настале су током прошлогодишње Орвилове турнеје. То што је успео да наговори Шанају да му се придружи у песми, канадски кантаутор назива остварењем сна.

Судећи по интересовању које влада за песмом, обожаваоци кантри-поп звука изгледа да се слажу са Орвилом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво