„Лагана среда“ представила нови спот победничке песме 5. „Бунт рок фестивала“

Успешна сарадња „Бунт рок фестивала“ РТС-а и Центра „Миленијум“ из Вршца траје већ две године. У простору „Студио“, шансу да наступе и представе своје стваралаштво пред вршачком публиком добили су бројни бендови са „Бунт рок фестивала“.

Једна од награда за победнички бенд је аудио-снимак целог концерта, као и лајв спот са тог наступа. Бенд „Лагана среда“ је овом приликом добио два спота за победничку песму 5. „Бунт рок фестивала“ (2019) – Сва је све, коју тренутно промовишу.

„Свака бина има своју енергију коју бенд препозна ако заиста искрено излази пред публику. Једна од посебних јесте сцена простора 'Студио' Центра 'Миленијум'. Публика, која је такође препознала нашу енергију допринела је нашем наступу који је мајсторски сачуван у овом видео-споту“, каже Стефан Никетића, фронтмен бенда „Лагана среда“.

Према његовој оцени, сваки наступ је изузетно важан, а за бенд који тек почиње је још важније да тај наступ остане забележен.

„Поклон као овај, који смо победом заслужили, има нарочиту тежину, јер сад сви могу да осете нашу енергију, али је и истовремено и нама самима значајан – за даљи развој и извођачко напредовање бенда. Веома смо захвални домаћинима у Вршцу, пружили су нам невероватно искуство, како на бини, тако и ван ње“, утисци су Стефана Никетића.

Ускоро очекујте још један спот овог бенда, у продукцији Центра „Миленијум“ за песму Есидов блуз.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво