Бибер и Аријана усред скандала око куповине првог места на Билбордовој листи

Недуго нако што се дует Аријане Гранде и Џастина Бибера "Stuck With U" попео на врх „Билбордове“ листе 100 хитова, њихов колега са треће позиције, репер 6ix9ine, оптужио их је да су на прво место дошли непоштено.

Stuck With U, хуманитарна сарадња Аријане и Џастина осванула је на врху Билбордове листе 100 најбољих песама. Две позиције ниже нашао се репер Данијел Ернандез познатији као 6ix9ine (Сикс Најн) са песмом Gooba.

Срећу због првог места, Аријани и Џастину убрзо је помутила и засенила реперова објава на Инстаграму у којој је изнео тврдњу да се место на врху листе може купити, преноси Ју-Ес-Еј тудеј.

И Гранде и Бибер оштро су демантовали да имају икакве везе са плаћањем позиције на Билбордовој листи.  

Ернандез им се поново обратио преко друштвених мрежа тврдећи да нема ништа против њих двоје као уметника него да мора да се бори за људе који долазе на музичку сцену из најнижих слојева друштва, из потпуне немаштине и да није фер да њихова уметност не буде оцењена праведно због новца.

Музички скандал тресе сцену, али изгледа да ће до коначног расплета бити размењено још много објава на друштвеним мрежама.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво