Слобода Мићаловић у „Слободи“ групе „И-Плеј“

Алтернативни бенд „И-Плеј“ објавио је спот за насловну песму актуелног албума „Слобода“, у којем се као специјална гошћа појављује глумица Слобода Мићаловић. Видео-клип за „Слободу“ прво је појављивање у споту неког бенда у каријери познате глумице.

После бројних рола у позоришту, ТВ серијама и филмовима као што су Корени, Зона Замфирова и На млечном путу, Слобода Мићаловић нашла се у новој улози и потпуно другачијем формату – музичком споту. 

„Прва асоцијација за позив који је уследио Слободи је било њено име, које је исто као и име наше песме, али нам је веома било важно то што је добра глумица и оно што носи својим досадашњим радом. Лепо је сарађивати са глумицом која се и даље развија, која је сваким даном све боља и боља, и која и даље искрено воли уметност и веома је за њу пожртвована“, каже певачица и басисткиња групе „И-плеј“ Маја Цветковић.

Мићаловић, чланови бенда „И-Плеј“ (E-Play) Маја Цветковић, гитариста Немања Велимировић и бубњар Горан Љубоја, под палицом редитеља, камермана и монтажера Вука Протића снимали су спот током јануара у простору Музеја града Београда у Ресавској, где се одржава културна манифестација Октобарски салон, уз сценографују рађену са екипом која иначе ради на филмовима.

Када је након неопходног дужег поступка монтаже спот Слобода коначно ових дана завршен, чланови „И-Плеја“ су у почетку размишљали да ли да уопште објаве видео-клип у тренутку када се читава планета бори против пошасти коронавируса.

„На крају смо схватили да ако бар некоме у оваквом тренутку донесемо радости за ова четири минута – ми смо нешто допринели. А што се тиче саме Слободе, тек сада у овом тренутку (када излазимо из куће само до продавнице) видимо њено право значење, али надам се да ће бити светлости на крају тунела. У овом тренутку је изузетно важно да останемо самодисциплиновани и да останемо код куће“, поручила је Цветковићева.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво