Први финалисти „Беовизије“: Еуфорично очекујемо финале у недељу

Игор Симић, Thea Devy, Неда Украден, Андрија Јо, Марко Марковић и група ЕЈО одабрани су да у недељу наставе да се такмиче за српског представника на 65. „Песми Евровизије“. У изјави за Интернет портал РТС-а, финалисти кажу да једва чекају недељу и наставак такмичења.

Такмичари који су из прве полуфиналне вечери „Беовизије 2020“ обезбедили место у финалу задовољни су вечерашњим наступом.

„Нисам знао шта могу да очекујем, надао сам се победи, али стално сам говорио да можда не прођемо. Цео мој тим је 'искидао'“, узбуђено прича Андрија Јо додајући да је презадовољан и да је проласком у наставак такмичења „већ победио“.

Чланови групе ЕЈО пресрећни су због проласка и поздрављају све своје обожаваоце.

„Нисам очекивао, али сам се надао“, истакао је Игор Симић који ће у финалу наступити пети.

Thea Devy признаје, у изјави за Интернет портал, да је веома срећна због проласка у финале „Беовизије“.

„Пресрећан сам, шта друго, да се захвалим целој Србији, свима који су гласали, целом југу и Владичином Хану, много вам хвала, верујте у мене као што ја верујем у вас“, каже Марко Марковић који 29. фебруара слави рођендан уз пролазак у финале националног избора за представника на 65. „Песми Евровизије“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво