Почело распевавање за „Беовизију“

Вечерас је прво полуфинално вече „Беовизије 2020“, фестивала током којег ће бити изабран представник Србије на такмичењу за најбољу песму Европе. Већ данима извођачи, али и водитељи, гостујући музичари и бројна екипа РТС-а припремају се за тродневни шоу-програм. За учеснике „Беовизије“ најважније је да се добро распевају пред излазак на бину. Погледајте и послушајте како то раде.

Ко ће представљати Србију на „Песми Евровизије“ у Ротердаму сазнаћемо након фестивала „Беовизија 2020“ који почиње вечерас. Дванаест такмичара састаје се у 21 час у студију РТС-а у Кошутњаку у првој полуфиналној вечери. Преосталих 12 у суботу увече.

За место у финалу вечерас се боре ЕЈО (Траг), Милица Мишић (Киша), Иван Куртић feat. "Mistik Cello" (Сабајле), Thea Devy (Судњи дан), „Каризма“ (Она ме зна), Андрија Јо (Очи медузе), Сања Богосављевић (Не пуштам), Марко Марковић (Колачи), Срђан Лазић (Душа и тело), Неда Украден (Бомба), Амвон дуо и Биља (Рај)и Игор Симић (Плес за растанак).

Сутра увече за пласман у финале бориће се „Лифт“ (Само ми кажи), Бане Мојићевић (Цвет са Проклетија), Бора Дугић и „Балкубано“ (Свадба велика), Бојана Машковић (Као музика), „Наива“ (Баш, баш), "Rocher Еtno Bend" (Само ти умеш то), Лазар Живановић (Пукло је небо), Ивана Јордан (Вила), Ненад Ћеранић (Веруј у себе), "Hurricane" (Hasta la vista), Ана Миленковић (Тајна) и Милан Бујаковић feat. Оливера Поповић (Нити). 

Ипак, само по шест извођача из сваке полуфиналне вечери проћи ће у наставак такмичења који је заказан за недељу, 1. март.  

За певаче је најважније је да се добро распевају пред излазак на бину. Погледајте и послушајте у видео-клипу како то раде уочи „Беовизије“.

Преносе све три такмичарске вечери из студија РТС-а у Кошутњаку гледаоци ће моћи да прате на Првом програму РТС-а и РТС Планети од 21 час. Осим телевизијског преноса, слушаоци Радио Београда 1 моћи ће да прате финале „Беовизије 2020“ 1. марта у директном преносу. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво