Велики београдски концерт Дејана Цукића и „Спорог ритма“

Дејан Цукић и „Спори ритам“ ће 11. априла у Комбанк дворани одржати велики самостални концерт. Врхунски музичари и аутори неких од хитова српског рокенрола последњи самостални концерт у Београду су одржали пре више од једне деценије.

Током тог периода настала је нова армија публике која воли њихове песме, али не знају ко их оригинално изводи. Дејан Цукић и „Спори ритам“ потписују песме Ја бих да певам, Летње кише, Мокре улице, Јулија, Небо једино зна, Странац у Београду, Долази тихо и оне се налазе међу најслушанијим песмама које се пуштају на радио-станицама и редовно свирају у клубовима.

Њихове песме су искрено сведочанство о једном дивном времену, оставиле су дубок траг на музичкој сцени и зато трају и данас.

„Заиста уживам у овоме што радим и даље сам срећан када изађем пред људе и забављам их. Зато за мене и бенд дуго очекивани самостални концерт у Београду представља велики изазов, за који се посебно припремамо. Када после толико времена треба да изађемо пред нашу стару публику, а освојимо и неку нову, трема је велика. Све илузије смо 'прележали' и сваки наступ дочекујемо као празник. Сваки пут када изађем на сцену, натопим три кошуље знојем, а оно што од публике добијем за узврат носи ме до следеће прилике“, каже Дејан Цукић.

Цукић и чланови његовог састава су музичари који су имали среће да се развијају у „златно доба“ музичке индустрије и зато су свој најновији албум Улица без бројева радили као на почетку каријере.

Нису се трудили да се прилагођавају новим трендовима. Остали су своји и верни квалитетном музичком изразу због кога и трају као музичари више од 40 година.

На великом концерту у Комбанк дворани публици ће дати најбоље од себе и сигурни су да ће све у сали подићи на ноге. Карте за београдски концерт могу се купити онлајн и на свим продајним местима „Тикетс“, као и на благајни Комбанк дворане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво