Кристина Јовановић, нова водитељка емисије „Три боје звука“

Четврта сезона РТС-ове емисије „Три боје звука“, по опробаном рецепту „три бине + три бенда + три нумере“, представиће новине на домаћој и регионалној музичкој сцени. У томе ће велику улогу имати нова водитељка, млада глумица и певачица Кристина Кика Јовановић.

Уметност је одувек чинила важан део свакодневице 27-годишње Београђанке Кристине Јовановић. Глумачку каријеру почела је да гради убрзо по упису Академије уметности у Београду, али ноте су у њен живот дошле много раније.

„Музика је велики део мог живота јер сам одрасла у породици у којој сви нешто свирају и певају. Пропевала сам пре него што сам проходала. Нешто чиме сам се бавила у слободно време, из хобија постепено је прерасло у наступе са бендовима, то јест у посао, што ме баш чини срећном“, каже Кика за Интернет портал РТС-а.

Озбиљнији улазак у музички свет означио је моменат када је постала пратећи вокал алтернативног рок бенда „И-плеј“ под вођством Маје Цветковић. Са бендом „Кика“ објавила је албум Последица пубертета.

Певање у групи „И-плеј“ Кристину Јовановић довело је и до РТС-а, то јест емисије Три боје звука.

„Јелена Влаховић, уредница емисије, приметила је моју енергију и позвала ме. Брзо смо схватиле да смо на истим таласним дужинама“, наводи Кика.

Млада уметница каже да јој сваки пројекат доноси ново узбуђење, али да је пред учешће у четвртој сезони Три боје звука било и мало страха и да се због тога спремала дуго: „На сву срећу, иде добро“.

Подршку има од читавог тима емисије. 

„Екипа је феноменална. Првог дана снимања су ми пружили велику подршку и скандирали моје име кад год сам погрешила. То ми је помогло да се опустим јер знам да иако погрешим имам на кога да се ослоним“, каже новопечена водитељка додајући да је било доста смешних ситуација на снимању и да ће неке од њих гледаоци моћи да виде у емисијама.

Коментаришући колико је тешко заменити Бојана Перића, Кристина признаје да је пред њом био тежак задатак, али наглашава да даје све од себе да буде добар домаћин емисије. 

Ако се изузме подела на жанрове, сматра Кика, музика се дели икључиво на квалитетну и на мање квалитетну, тј. баналну музику која можда промовише неке лоше ствари.

„У овој сезони стварно ћете чути Три боје звука – све жанрове смо покрили!“, поручује Кристина.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво