У децембру је време за концерт Мирослава Илића

Већ годинама се зна, децембар је месец резервисан за концерт Мирослава Илића. Ове године, наступиће у Центру „Сава“ 10. децембра.

Са најавом свог концерта гледаоцима Београдске хронике, Мирослав Илић је ове године поранио јер се спрема на турнеју по Аустралији коју није посетио последњих петнаестак година.

„Не волим помпу око најављивања тог концерта. Моје је само да оне који желе да дођу поново на мој концерт и овог децембра, који је постао традиционалан, да их подсетим. Нема никаквих посебних припрема, јер ако знаш да певаш, имаш шта да певаш? Изађи и певај“, истиче гост Београдске хронике.

Не брине га што ће пред концерт толико одсуствовати, јер наступа са својим уиграним тимом. Годинама ради са својим пријатељем, сарадником, продуцентом београдских концерата, Добривојем Маринским.

„Ове године ћу за промену, певати и неке песме које ја волим, а нису моје“, најављује Мирослав Илић.

Каже да му комплимент „славуј из Мрчајеваца“ и даље прија, мада, признаје да је мало огуглао на њега. Али посебно му је драго што и у овим годинама има довољно људи који воле да га чују и да поделе емоцију и радост са њим, с обзиром да је постао народњачка класика. То му даје наду да неће нестати коректни, изворни, српски мелос, каже на крају гостовања у Београдској хроници наш прослављени певач, Мирослав Илић.

број коментара 0 Пошаљи коментар