„Рунда 44“ и „Парни ваљак“ 8. новембра у Арени

У Београду, у Штарк арени, „Парни ваљак“ 8. новембра обележава 44. рођендан. Њихов први наступ био је 29. новембра 1975. године – баш у Београду. Сада је иза успешног музичког састава више од 20 албума.

„Ми смо екипа различитих људи које неки сензибилитет повезује, а музика је централни, базични осећај вредности који нас држи“, рекао је гостујући у Београдској хроници, Хусеин Хасанефендић, члан групе „Парни ваљак“.

Додаје да је група имала среће да објави велики број песама које и данас живе и које публика препознаје.

Иначе, турнеја „Парног ваљка“ носи назив „Рунда 44“.

„Сваки пут се треба доказати, сваки пут је нова рунда, нова борба. Нису сви срећни. Најтеже ти опросте успех, тако да, споља то изгледа 'гала' а изнутра је стварно борба. Стално је ту неко доказивање, јер мораш да оправдаш статус који имаш“, искрен је Хасанефендић.

„Кад се погасе светла, кад се попнемо на сцену, постајемо део бајке, бајке која траје, спојимо се брзо с публиком, тако да више не постоји 'Ваљак' и публика већ један велики 'Ваљак' од десет, двадесет, пет хиљада људи... више и не треба да певам, они певају...“, испричао је Аки Рахимовски.

Када је реч о најављеном концерту, новембра у Штарк арени, Аки и Хусеин обећавају да ће дати све од себе и да ће публика видети, не нови „Ваљак“, али другачији; како кажу – до сада невиђен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво