Небо се није смиловало – „Дизни фантазија“ одложена за 30. јун

Због најављених временских непогода и црвеног метео аларма, концерт на отвореном Београдске филхармоније „Дизни фантазија“ одлаже се за недељу дана и одржаће се у недељу, 30. јуна на Ушћу.

Како је саопштено из Београдске филхармоније, иако је све било спремно за извођење „Дизнијеве фантазије“ уживо, одлучено је да се компликована продукција помери за наредни викенд.

У жељи да не разочарају публику која је жељно ишчекивала трећи концерт на отвореном, а поготово због најмлађих, Филхармонија је, кажу, донела тешку одлуку да концерт помери, и успела да у кратком року, „гигантску“ продукцију помери за недељу дана, уз разумевање иностраних партнера да је догађај важан не само за Београд, већ за целу земљу и регион, наводи се у саопштењу.

„Да ово није концерт на коме се очекује пуно деце, потпуно бих мирно подсетио да је и на Вудстоку падала киша и никоме није сметала. Али, ово је специфичан догађај на који долази пуно беба и клинаца, и управо смо због њих донели одлуку да сачекамо наредну недељу за 'Дизнијеву Фантазију'“, рекао је директор Београдске филхармоније Иван Тасовац.

Тако ће Филхармонија дочекати десетине хиљада људи из свих крајева земље, заједно са шефом-диригентом Габријелом Фелцом на традиционалном филхармонијском пикнику на Ушћу недељу дана касније, у 20.30, уз најлепши анимирани спектакл и чувене нумере класичне музике које ће оркестар уживо изводити испод великог екрана.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 25. јун 2019, 07:56) - anonymous [нерегистровани]

браво

Браво, прави потез. Долазим да уживам.