„Велшки тигар“ у српској Арени

Први пут је београдска публика имала прилику да уживо чује незаборавне хитове велшког певача Тома Џонса, који су обележили његову 45 година дугу музичку каријеру.

На прагу 70. године живота, Џонс и даље са истим жаром и заводничким шармом осваја публику, нарочито припаднице женског пола, а да му године нису никаква препрека показао је у "Београдској арени", где је представио свој нови албум "24 hours".

После сарадње са свим познатим музичким именима од Елвиса Прислија до групе "Кардиганс" и продатих више од 100 милиона албума, Џонс је издао нови материјал, према оцени критике најбољи до сада, на коме се опробао и као текстописац већине песама.

"Дивно је бити у Београду, коначно", поздравио је Џонс публику после уводних песама са новог албума - "Sugar Daddy", "Give A Little Love", "In Style And Rhythm", које је публика испратила веома уздржано.

Добрим делом концерта чинило се да 69-годишњи Џонс не успева да допре до публике, упркос својим шалама, игрању и позивању да му се придруже, али већ са првим речима једног од његових највећих хитова "Delilah", окупљени у "Арени" су се "пробудили".

Мелодије са албума "Reload" су загрејале атмосферу, да би права еуфорија у "Београдској арени" настала са хитовима "That's New Pussycat", "Green, Green Grass Of Home", "I'll Never Fall In Love Again", "She's A Lady", "Sex Bomb".

Више хиљада људи различитих генерација, који су испунили партер и већим делом доње трибине, стојећи су пратили неуморног Џонса и његову десеточлану музичку екипу, играјући уз познате ритмове "Save The Last Dance For Me", "Burnin' Down The House", "Kiss".

"Београде, видимо се поново", био је Џонсов поздрав публици после двочасовног концерта, на коме је као специјални гост наступила млада лондонска певачица Флоренс Роулингс.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво